Wat is incontinentie?

Incontinentie van urine en/of ontlasting betekent dat er sprake is van ongewild verlies van urine en/of ontlasting en komt voor bij zowel mannen als vrouwen van verschillende leeftijden. De hulpmiddelen bij continentiezorg bestaan uit absorberende incontinentiematerialen zoals inlegverbanden of slips en/of afvoerende incontinentiematerialen zoals urine- of condoomkatheters en/of urineopvangmaterialen.

Mede door het ontstaan van een ‘taboe’ op het hebben van urine- en/of ontlasting verlies bestaan er enkele misverstanden. Omdat mensen zich voor hun continentieprobleem schamen, gaan zij niet naar de huisarts. Wellicht verwacht u de enige te zijn en denkt u dat er niets aan gedaan kan worden, maar Pluripharm Direct streeft naar het bespreekbaar maken van continentieproblemen en wil met u kijken naar een oplossing welke passend is in uw situatie.

Uw hulpmiddelen bij continentiezorg

Door het ontvangen van het juiste incontinentiemateriaal kunt u uw dagelijkse activiteiten blijven doen zonder beperkt te worden door het ongewilde urine- en/of ontlasting verlies. Uw voorschrijver dient een voorschrift in te vullen.

Ons team staat voor u klaar om u een doelmatig en adequaat advies te geven, wat past in uw persoonlijke situatie en de voorwaarden van uw zorgverzekeraar. Indien gewenst stemt onze gespecialiseerde verpleegkundigen dit af met uw voorschrijver. Pluripharm Direct levert uw hulpmiddelen aan huis in discrete verpakking of vertrouwd bij uw eigen apotheek.

Ververs
Artikelnaam
Inhoud
Fabrikant
Artikelomschrijving
Geen resultaten

telefoonWij staan voor u klaar voor tips, vragen en informatie via 072 - 20 20 200