Wondbehandeling

Wondbehandeling heeft als doel om zo optimaal mogelijke omstandigheden te creëren waardoor een wond zo snel mogelijk geneest. Daarnaast heeft het hebben van een chronische wond een grote impact op de kwaliteit van leven van patiënten. Daarom is naast het stimuleren van de wondgenezing ook de comfort voor de patiënt van belang.
Geen enkele wond is gelijk aan elkaar. Wonden kunnen verschillende oorzaken hebben of bloot gesteld worden aan verschillende factoren. Wanneer een (chronische) wond niet op tijd herkend wordt of onbehandeld blijft, kan dit leiden tot ernstige complicaties. De juiste diagnose en wondbehandeling is noodzakelijk en dient afgestemd te worden met uw voorschrijver. Tevens is frequente evaluatie een belangrijk onderdeel van de wondbehandeling om te beoordelen of de behandeling het gewenste effect heeft.

Wondverbandmiddelen

Pluripharm Direct ondersteunt u en uw voorschrijver in de juiste wondbehandeling door een breed assortiment aan verband- en compressiemiddelen en een frequente levering van adequate hulpmiddelen, passend bij de situatie en de wondbehandeling van de patiënt.

Ververs
Artikelnaam
Inhoud
Fabrikant
Artikelomschrijving

telefoonWij staan voor u klaar voor tips, vragen en informatie via 072 - 20 20 200