Hoe werkt het?
DIRECT AANMELDEN
Stap 1
Meld u aan via deze website door op Direct Aanmelden te klikken.
Stap 2
Vul uw gegevens in en upload eventueel uw verwijzing of recept. Kies een tijdstip in onze agenda die u het beste schikt om gebeld te worden.
Stap 3
Een gespecialiseerde medewerker van Pluripharm Direct neemt contact met u op en bespreekt de mogelijkheden en beantwoord vragen die u eventueel heeft.
Stap 4
Uw materialen kunnen bij u thuis worden geleverd of zijn af te halen bij uw apotheek. Eenvoudiger wordt het niet.
DIRECT AANMELDEN
Kies nu voor Pluripharm Direct

Bij Pluripharm Direct krijgt u persoonlijk advies van onze gespecialiseerde medewerkers en verpleegkundigen. Meld u direct aan en wij nemen, wanneer nodig, telefonisch contact met u op voor een intake gesprek.

  • Bij Pluripharm Direct krijgt u persoonlijk advies van onze deskundigen.
  • Meld u direct aan en wij nemen, wanneer u wenst, telefonisch contact met u op voor een intake gesprek.

In dit gesprek stemmen wij samen met u af wat uw behoeftes zijn en welke materialen het beste bij u passen. Wij leveren dus hulpmiddelen die zijn afgestemd op uw persoonlijke situatie. Met uw zorgverzekeraar hebben wij afspraken gemaakt over het leveren en vergoeden van medische hulpmiddelen. Na de eerste levering neemt onze verpleegkundige contact met u op voor een evaluatie, waarna met u de herhaalbestellingen worden afgestemd. U bent op deze manier altijd verzekerd van de beste materialen voor uw persoonlijke situatie en komt nooit ongewenst zonder materialen te zitten.